11. Apr 2023

Konferencia Trendy v Starostlivosti o zdravie zamestnancov 2023

Zaujímavé prezentácie, množstvo odborníkov, atraktívny sprievodný program a viac než sto HR pracovníkov z firiem, ktoré sa snažia udržiavať zamestnancov firmy fit, zdravých a spokojných...

Aj tento rok sa opäť uskutoční konferencia Trendy v Starostlivosti o zdravie zamestnancov, ktorú organizuje Union zdravotná poisťovňa. Nosnou témou v poradí už 9. ročníka konferencie je "Akú hodnotú ma zamestnanec pre zamestnávateľa".

Všetky miesta sú obsadené

Ďakujeme za váš záujem zúčastniť sa konferencie, avšak počet účastníkov sa naplnil, nakoľko je počet miest obmedzený.

Konferencia sa uskutoční v hoteli NH Bratislava Gate One dňa 24.5.2023. Slávnostné otvorenie konferencie je naplánované ráno o 9:00, kedy konferenciu otvorí Jozef Koma, člen predstavenstva Union zdravotnej poisťovne.

konferencia_program.png

Zaujímavé prednášky a sprievodný program

Program konferencie je zložený z množstva prednášok od rôznych odborníkov. Okrem toho bude hlavný program dopĺňať množstvo sprievodných akcií.Rovnako tak sa uskutoční aj panelová diskusia víťazov súťaže Zdravá firma roka 2022, ktorí sa podelia so svojími úspechmi v súťaži Zdravá firma roka.

Tešíme sa na vás a veríme, že vás konferencia Trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov 2023 zaujme, zabaví a vďaka nej sa dozviete množstvo nových informácii z oblasti starostlivosti o zdravie zamestnancov.

CODEUPP s.r.o.