22. Apr 2022

Pozývame vás na konferenciu Trendy v Starostlivosti o zdravie zamestnancov 2022

Zaujímavé prezentácie, množstvo odborníkov, atraktívny sprievodný program a viac než sto HR pracovníkov z firiem, ktoré sa snažia udržiavať zamestnancov firmy fit, zdravých a spokojných...

Po viac než troch rokoch sa opäť uskutoční konferencia Trendy v Starostlivosti o zdravie zamestnancov. Union zdravotná poisťovňa organizuje už v poradí 8. ročník konferencie, ktorej hlavnou témou je starostlivosť o zamestnancov.

Konferencia sa uskutoční v hoteli NH Bratislava Gate One dňa 9.6.2022. Slávnostné otvorenie konferencie je naplánované ráno o 9:00, kedy konferenciu otvorí Elena Májeková, členka predstavenstva Union zdravotnej poisťovne.

Viac informácii nájdete v pozvánke nižšie.

ZFR-konferencia_LD-2.png

Účastníkov čaká veľmi zaujímavý program

Program konferencie je zložený z množstva prednášok od rôznych odborníkov. Nebude chýbať ani trochu pohybu, ktorý prinesie Lea Grančič. Okrem toho bude hlavný program dopĺňať množstvo sprievodných akcií.

Rovnako tak sa uskutoční aj panelová diskusia víťazov súťaže Zdravá firma roka 2021, ktorí sa podelia so svojími úspechmi v súťaži Zdravá firma roka.

Tešíme sa na vás a veríme, že vás konferencia Trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov 2022 zaujme, zabaví a vďaka nej sa dozviete množstvo nových informácii z oblasti starostlivosti o zdravie zamestnancov.

Tešíme sa na Vás!

CODEUPP s.r.o.