11. Jun 2021

Súťaž zdravá firma roka 2021 bola spustená

Ďalší, v poradí už 12. ročník súťaže Zdravá firma roka bol spustený počas online webinára "Návrat do pracovného prostredia", v ktorom sme sa okrem iného venovali najmä témam z psychologického prostredia.

Porozprávali sme sa o duševnom zdraví

Pani Mgr. Lenka Rušarová, certifikovaná klinická psychologička a psychoterapeutka, členka Komory psychológov v oblasti psychoterapie a individuálneho rozvoja nám porozprávala o komplikáciách pri návrate do pracovného prostredia.

Druhou témou, ktorou nás previedla pani Mgr. Lucia Budáčová, onkopsychologička a projektová manažérka v Lige proti rakovine bolo, ako uľahčiť návrat zamestnanca s onkologickým ochorením.

12. ročník súťaže bol úspešne spustený

Webinárom sme odštartovali 12. ročník súťaže Zdravá firma roka. Povestný štart, tak ako každý rok, vykonal riaditeľ úseku získavania klientov v Unione a autor aktivity Zdráva firma roka, pán Pavol Chovan.

Ak ste webinár nestihli, tak sa nič nedeje. Pozrieť si ho totižto môžete aj zo záznamu v nasledujúcom videu

Zapojte sa do súťaže

Ukážte ako sa staráte o svojich zamestnancov a vyhrajte titul Zdravá firma roka 2021. Do súťaže sa môžete zapojiť prostredníctvom registračného formulára Informácie o zapojení sa do súťaže Zdravá firma roka spolu so štatútom súťaže nájdete na TU.

CODEUPP s.r.o.