03. Jun 2019

Prezentácie z konferencie Trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov 2019

Prinášame vám prezentácie z konferencie Trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov 2019. Ak vás prezentácie zaujali, tak si ich môžete pozrieť znova.
Eva Klimová - Manažér ako vzor zdravého životného štýlu

Mgr. Eva Klimová, ktorá pôsobí ako psychológ a coach, vo svojej prednáške obsiahla veľmi horúce témy. Azda najviac zaujala otázka, či pomôže zamestnancom v psychickej pohode, ak si budú môcť nosiť so sebou na pracovisko aj domáce zviera. Odpadne tým stres v prípade problematického venčenia alebo ak zviera potrebuje stálu opateru.

IMG_20190522_092114.jpg

Fitclinic - Význam pohybu a regenerácie pre zdravie človeka

Pohyb, šport a jeho správne prevádzkovanie sú neoddeliteľnou súčasťou aktívnej starostlivosti o zdravie. Zamestnanci nielen v sedavom zamestnaní by mali dbať o to, aby počas sedenia za počítačom správne polohovali chrbát, dávali si počas vykonávania jednotlivých úloh pravidelné pauzy a vypĺňať ich drobnými cvikmi.

IMG_20190522_120127.jpg

YMS - Cesta za zdravím

Fantastický príklad, že nielen vo veľkej firme sa vedia starať o svojich zamestnancov, predstavil na konferencii víťaz súťaže Zdravá firma roka v kategórii Malá firma, spoločnosť YMS, ktorej hlavným biznisom sú IT technológie. Tie bývajú často synonymom zlého životného štýlu, čo však v prípade YMS neplatí.

IMG_20190522_152806.jpg

Poštová banka - Do roka fit

Špeciálny hosť na konferencii bola spoločnosť Poštová banka a.s., zastúpená Katarínou Kostolániovou, špecialistkou na internú komunikáciu. Jej firma na cestu za zdravými zamestnancami nastúpila len nedávno a dala si za cieľ, že do roka budú fit po fyzickej i psychickej stránke.

IMG_20190522_153310.jpg

Duslo za zdravý a bezpečný život

Víťazom súťaže Zdravá firma roka v kategórii Výrobná firma sa stala šalianska spoločnosť Duslo. Jej zamestnanci sú vystavení celkom iným rizikám ako zamestnanci nevýrobných firiem, preto dbajú na ich pravidelnú zdravotnú starostlivosť. Hlavnou devízou firmy je prevádzkovanie vlastnej nemocnice s doktormi, ktorí sú ich zamestnanci.

IMG_20190522_143031.jpg


Prezentácie na stiahnutie:

CODEUPP s.r.o.