01. Jul 2022

Spúšťame súťaž Zdravá firma roka 2022

Píše sa rok 2022 a my v Union zdravotnej poisťovni spúšťame už 13.ročník súťaže Zdravá firma roka 2022. Už od 1. júla 2022 sa budete môcť zapojiť do ďalšieho ročníka súťaže, v ktorej firmy súťažia o to, kto sa stará o svojich zamestnancov najlepšie.

Ukážte starostlivosť o svojich zamestnancov

Zapojte svoju spoločnosť do súťaže a ukážte ako sa venujete svojim zamestnancom, ako sa staráte o ich psychické a fyzické zdravie, či aké benefity pre nich pripravujete. Ak si myslíte, že táto súťaž nie je pre vás, pretože vo vašej spoločnosti nie je priestor alebo prostriedky na podobné aktivity, tak je to naopak. Táto súťaž je pre všetky spoločnosti bez ohľadu na veľkosť, obrat či počet zamestnancov. Ako povedala pani Alica Štepánová Kolárová zo spoločnosť Henkel Slovensko "Aj za málo sa dá urobiť veľa".

Odkaz na prihlásenie spoločne so štatútom súťaže nájdete v časti "O súťaži"

Panelová diskusia víťazov

Ak stále váhate, tak vás možnosť presvedčí skvelá panelová diskusia z konferencie Trendy v starostlivosti o zamestnancov 2022, v rámci ktorej medzi sebou diskutovali víťazi výrobných a nevýrobných spoločností. V rámci diskusia sa dozviete rady od lídrov súťaže 12. ročníka ako zamestnancom pripraviť zaujímavý program počas celého roka, ako stavať na malých krokoch, ktoré vedu k umiestneniu. Heslom konferencie bolo "Každá zmena začína v nás".

Video panelovej diskusie nájdete nižšie.

CODEUPP s.r.o.