21. Jan 2020

Súťaž Zdravá firma roka 2019 je ukončená

V poradí už 10. ročník súťaže Zdravá firma roka, ktorú vyhlasuje Union zdravotná poisťovňa, a.s., v rámci projektu Iniciatíva za zdravšie Slovensko, bol oficiálne ukončený.

10. ročník súťaže mal rekordnú účasť

Všetkým zúčastneným firmám za zapojenie sa do súťaže a za vyplnenie registračného formulára veľmi pekne ďakujeme. Bol to doposiaľ najúspešnejší ročník, nakoľko sa doň zapojil rekordný počet firiem.

AdobeStock_282305237.jpeg


O víťazovi rozhoduje odborná komisia

Všetky registračné formuláre, ktoré ste nám zaslali do 30.11.2019 naša odborná porota usilovne posudzuje a vyhodnocuje. Vybrať víťazov jednotlivých kategórii spomedzi všetkých firiem nie je vôbec jednoduché, nakoľko konkurencia je obrovská a množstvo benefitov ponúkaných zamestnancom z roka na rok stále rastie.

Ocenenie víťazov sa uskutoční v Starej tržnici

Víťazi všetkých kategórii budú ocenení 14.februára 2020 v Starej tržnici, kde bude prebiehať slávnostné vyhodnotenie súťaže Zdravá firma roka. Víťazi jednotlivých kategórii získajú titul Zdravá firma roka a nadštandardný Deň zdravia vo svojej firme od Union zdravotnej poisťovne.


Pripravujeme aj 11. ročník

Viac informácii o 10. ročníku súťaže, vyhlásenie výsledkov a mená víťazov jednotlivých kategórii vyhlásime už v pondelok 17. februára 2020. Rovnako tak vás budeme postupne informovať spustení ďalšieho v poradí už 11. ročníka súťaže Zdravá firma roka.

CODEUPP s.r.o.