16. May 2019

Konferencia o trendoch v starostlivosti o zdravie zamestnancov 2018

Zaujímavé prezentácie, ako aj atraktívny sprievodný program pre takmer sto HR pracovníkov z firiem, ktoré sa snažia udržiavať zamestnancov firmy fit, zdravých a spokojných - to všetko sa udialo na konferencii „Trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov u nás a vo svete 2018“

6. ročník konferencie dopadol skvele

Aj v roku 2018 Union zdravotná poisťovňa hostila množstvo odborníkov na konferencii o trendoch v starostlivosti o zdravie zamestnancov. Konferencia sa konala 24.5.2018 v priestoroch hotela Apollo v Bratislave a zúčastnili sa jej viacerí odborníci, ktorí prezentovali množstvo aktuálnych a zaujímavých trendov, ako sa starať o zdravie svojich zamestnancov.


5ccc5711943ff401456161.jpg

Prednášajúci témami zaujali

Najväčšiu odozvu vyvolala prezentácia doc. MUDr. Ivana Erdelského, mimoriadneho profesora a špecialistu v oblasti zubného lekárstva zo Slovenskej zdravotníckej univerzity v Bratislave, ktorý informoval na konferencii o aktuálnych problémoch a novinkách v stomatológii.

Za víťazov Zdravá firma roka 2017 prezentoval v kategórii Nevýrobná firma Orange Slovensko a za kategóriu Výrobná firma Volkswagen Slovakia. HR operations manager Daniel Matuška z firmy Orange, poukázal na to, akú veľkú pozornosť venujú vo firme psychohygiene, predstavil naozaj širokú škálu benefitov na zlepšenie duševnej pohody a produktivity svojich zamestnancov. Juraj Kiripolský, manažér zdravia z Volkswagenu, sa oproti tomu snaží o rovnováhu ľudí vo výrobnej fabrike kompenzovaním jednostranného pohybu pri práci, zdravou stravou, dôrazom na kontinuálnu prevenciu a kvalitným oddychom.

Zahraničným hosťom konferencie bola Jorieke Casteleijn zo Zilveren Kruis, najväčšej zdravotnej poisťovne v Holansku. Prezentovala trendy a novinky v starostlivosti o zdravie zamestnancov vo firmách v Holandsku, ukázala, čo ich v súčasnosti v oblasti HR najviac trápi a ako sa s tým vyrovnávajú.


5ccc570bce9d9644360973.jpg

Konferencia bola dôkladne pripravená

Výborne zostavený program dopĺňal bohatý pestrý catering a sprievodné akcie. Stánok Curaprox prišiel so svojimi novinkami aj odborným poradenstvom zubnej lekárky, Multisport rozdal mesačné karty zdarma všetkým účastníkom konferencie, Cvicte.sk mali okrem iného zdravé pochúťky a knihy, Barbell Smoothie Bar hneď v úvode osviežili zdravými čerstvými smoothies.

Konferencia „Trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov u nás a vo svete 2018“ tak priniesla mnoho nových užitočných poznatkov pre firmy, ale najmä pre zamestnancov.

CODEUPP s.r.o.