21. May 2019

Pozývame na konferenciu Trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov 2019

Zaujímavé prezentácie, množstvo odborníkov, atraktívny sprievodný program a viac než sto HR pracovníkov z firiem, ktoré sa snažia udržiavať zamestnancov firmy fit, zdravých a spokojných...

Aj v roku 2019 organizuje Union zdravotná poisťovňa už v poradí 7. ročník konferencie Trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov u nás a vo svete. Konferencia sa uskutoční v hoteli NH Bratislava Gate One dňa 22.5.2019. Slávnostné otvorenie konferencie je naplánované ráno o 9:00.

Účastníkov čaká veľmi zaujímavý program

Program konferencie je zložený z množstva prednášok od rôznych odborníkov. Nebude chýbať ani zahraničný hosť zo spoločnosti Zilveren Kruis z Holandska. Okrem toho bude hlavný program dopĺňať množstvo sprievodných akcií, pri ktorých si každý príde na svoje.

Rovnako tak budú prezentovať aj víťazi minulého ročníka z firiem Siemens, Duslo a YMS, ktorí sa podielia so svojími úspechmi v súťaži Zdravá firma roka.

Tešíme sa na vás a dúfame, že vás konferencia Trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov u nás a vo svete zaujme, zabaví a vďaka nej sa dozviete množstvo nových informácii z oblasti starostlivosti o zdravie zamestnancov.

CODEUPP s.r.o.