13. Nov 2021

Len pár dní na prihlásenie sa do súťaže

Ak sa o zdravie svojich zamestnancov vzorne staráte, tak je najvyšší čas zapojiť sa do súťaže, ktorá odmeňuje firmy, ktoré sa starajú o svojich zamestnancov.

Čas sa prihlásenie do dvanásteho ročníka súťaže Zdravá firma roka, ktorú každoročne organizuje Union zdravotná poisťovňa sa kráti. Na registráciu svojej firmy zostáva už len pár dní. Ak sa o zdravie svojich zamestnancov vzorne staráte, tak je najvyšší čas zapojiť sa do súťaže, ktorá odmeňuje firmy, ktoré sa starajú o svojich zamestnancov.

Získajte ocenenie Zdravá firma roka

Zapojením do súťaže môžete zviditeľniť svoju spoločnosť, ale aj ukázať verejnosti nadštadnarné benefity, ktoré svojim zamestnancom poskytujete, tiež to ako máte prispôsobené pracovné prostredie vo vašej spoločnosti a čo robíte pre zmenu k lepšiemu. Okrem toho môžete získať ocenenie "Zdravá firma roka".

ZFR-banner-web.jpg


Na prihlásenie do súťaže zostáva niekoľko dní

Na prihlásenie svojej spoločnosti máte už len dva týždne. Spraviť tak môžete jednoducho online cez registračný formulár. Viac informácii nájdete v sekcii "O súťaži" a v prípade nejasností, alebo otázok nás neváhajte kontaktovať na zfr@union.sk.

CODEUPP s.r.o.